خانه / مقالات مزایای نرم افزار گزارش ساز و داشبورد ساز

مزایای نرم افزار گزارش ساز و داشبورد ساز

به روز شده در آبان ۱۴۰۲

5 / 5. 1

5 از تعداد 1 رای
مزایای گزارش ساز چیست؟

مزایای نرم افزار گزارش ساز و داشبورد ساز چیست؟ در این مطلب از سایت فریارسیستم به سوالات و دغدغه‌های مربوط به سیستم داشبوردساز صحبت می‌کنیم.

آیا تاکنون برای شما این سوال پیش آمده است که مزیت نرم افزارهای گزارش ساز و داشبوردساز مدیریتی در سازمان یا کسب و کارها چیست؟ چرا با وجود داشبوردهای مدیریتی قدیمی مانند داشبورد مدیریتی اکسل که سالها مورد استفاده قرار گرفته و به راحتی امکان گزارش گیری دارد، چرا متخصصان استفاده از نرم افزار گزارش ساز را پیشنهاد می‌دهند؟

به همه این پرسش‌ها در ادامه پاسخ خواهیم داد. تا اخر این مقاله از سیستم مدیریت اطلاعات فریار همراه ما باشید.

در عصری که بقاء سازمان‌ها و تداوم کسب و کارها منوط به تصمیم‌گیری‌های درست و مبتنی بر اطلاعات صحیح است، اهمیت تجزیه و تحلیل داده‌ها و دسترسی به گزارش های قابل اتکاء، به طور فزاینده‌ای توسط سازمان‌ها مورد توجه قرار گرفته و بر ضرورت برخورداری از یک نرم افزار گزارش ساز و داشبورد ساز عالی و کارآمد افزوده است. داشتن یک گزارش ساز و داشبورد ساز کارآمد به دو عامل بستگی دارد:

  • تفکر طرحی روشن و واضح از گزارش های مورد نیاز
  • نرم افزار گزارش ساز کارآمد برای پیاده‌سازی آن تفکر

وقتی صحبت از فرآیند ساخت گزارش و یا داشبورد مدیریتی است، به یقین نرم‌افزار گزارش ساز، جایگزینی سریع‌تر، دقیق‌تر و کارآمدتر نسبت به استفاده از اکسل است که به دلیل کاهش خطای انسانی، صحت نتایج حاصل از آن، در امر خطیر تصمیم گیری، قابل استنادتر است.

مطالعه این مقاله را از دست ندهید :

امکانات نرم افزار گزارش ساز و داشبورد مدیریتی فریار

مزایای گزارش ساز چیست؟

نرم افزارهای گزارش ساز و داشبورد ساز با جمع آوری داده‌ها از پایگاه داده و ایجاد گزارش‌های روشن و دقیق، در کمتر از زمانی که بطور معمول به طول می‌انجامد، به بینش مدیریتی قدرتمند و تصمیم‌گیری در مورد کسب و کارها کمک می‌کنند. با وجود نرم‌افزارهای گزارش‌ساز و داشبورد‌ساز، برای ایجاد یک گزارش دقیق و سفارشی، تنها چند کلیک یا کشیدن و رها کردن کافی است.

با وجود تنوع نرم افزار گزارش ساز، از نظر پیچیدگی یا سفارشی‌سازی های خاص کسب و کارها، برخی سازمان ها هنوز هم از فرآیندهای سنتی تولید گزارش با ضریب خطای بالااستفاده می‌کنند که این امر تاثیر منفی خود را بر کیفیت تصمیمات اتخاذ شده بر اساس این گزارشات نشان خواهد داد. تمایز مهم این دو رویکرد در  فرآیند کاملا خودکار ساخت گزارش‌ها و داشبوردها است که به دلیل حذف خطای انسانی در محاسبات، تولید گزارش‌های دقیق‌تر را برای تصمیم‌گیری تضمین کرده و صحت تصمیم‌گیری را تایید می‌کند.

مقاله زیر در زمینه انتخاب نرم افزار گزارش ساز به شما کمک می‌کند : نکات ضروری برای انتخاب یک نرم‌افزار گزارش ساز

مزایای نرم افزار گزارش ساز چیست؟

کاربری آسان نرم افزار گزارش ساز: سادگی استفاده از نرم افزارهای داشبورد ساز تضمین می‌کند که هر فردی در سازمان بتواند از نرم افزار گزارش ساز برای سفارشی سازی و تولید گزارش استفاده کند. کاربران می‌توانند بدون نیاز به هیچگونه کمک و یا درخواست بابت هر بار سفارش سازی داشبوردمدیریتی خود دست به کار شده و به سهولت تغییرات مد نظر را اعمال کند.

سهولت دسترسی:

ابری بودن نرم‌افزار داشبورد ‌ساز موجب می‌شود کاربران از هر نقطه ای که به اینترنت دسترسی دارند بتوانند به گزارش‌های خود از مکان‌های دوردست دسترسی پیدا می‌کند. برای استفاده از این نوع داشبوردهای مدیریتی نیاز به نصب نرم افزار خاص یا مهیا بودن سخت افزاری خاص نیست و تنها با وصل شدن به اینترنت می توانند از امکانات گزارش ساز استفاده کنند.

افزایش کارایی:

نرم‌افزارهای گزارش‌ ساز می‌توانند کارایی را افزایش داده همچنین به‌طور کامل فرآیندهای ساخت گزارش  را خودکار کند به این معنی که اعضای تیم بتوانند با تمرکز بر جنبه‌های مهم‌تر کسب‌وکار، زمان خود را برای ساختن گزارشات زمان‌بر، صرف نکرده و فرمت گزارش ها ازقبل اماده باشد. همچنین داشبوردهایی که از طریق نرم‌افزار گزارش ساز تولید می‌شوند نمایی گویا از پیشرفت سازمان را نمایش می‌دهند.

یکپارچگی نرم افزار:

این مزیت، سبب می‌شود که تمامی کاربران سیستم، داده‌های یکسانی را مشاهده کنند.

به‌طور مثال زمانی که از اکسل استفاده می‌شود، اگر قرار باشد ۱۰۰ کاربر این اکسل را مشاهده کنند، باید فایل اکسل برای ۱۰۰ نفر ارسال شود. درحالی‌که با استفاده از نرم‌افزارهای گزارش ساز و داشبورد ساز، همه کاربران به گزارش مربوطه به‌راحتی دسترسی دارند. این ویژگی به کاربران اجازه می‌دهد، تصمیماتی را اتخاذ کنند که نیازمند بررسی تمامی گزارش‌ها اشتراک‌گذاری شده بین گروه‌های کاربری است.

نرم‌افزار گزارش ساز و داشبورد ساز مدیریت اطلاعات فریار

نرم افزار گزارش ساز و داشبورد مدیریتی فریار، ابزار قدرتمندی است که به مدیران امکان می‌دهد در کمترین زمان ممکن، گزارشات و داشبوردهای مدیریتی را با انواع خروجی‌های موردنظر خود، ایجاد کرده و در بهبود روند سازمان خود به‌کارگیرند.

زیرسیستم گزارش ساز و داشبورد مدیریتی فریار، ابزاری برای ساخت گزارش و داشبورد مدیریتی از داده‌ها و نیز در جهت نمایش داده‌ها به‌صورت نمودارهای متنوعی از اطلاعات سیستم‌ها است.

از مهم‌ترین ویژگی‌های این زیرسیستم، ادغام شدن با پایگاه داده تمامی نرم‌افزارها، واکشی داده‌های آن‌ها و نمایش نتیجه بر روی انواع نمودار، جداول، نقشه، نقشه موزاییکی، داشبورد، پیوت و … است. با استفاده از امکانات این زیرسیستم، مدیران به‌راحتی می‌توانند اطلاعات متنوعی را از مجموعه تحت مدیریتی خود استخراج نمایند و با تجزیه‌وتحلیل این اطلاعات، تصمیمات صحیح را اتخاذ کنند.

چرا مدیران از داشبوردهای مدیریتی باید استفاده کنند؟

  • امکان اتصال گزارش ساز به انواع دیتابیس‌های موجود در سازمان
  • طراحی و ساخت انواع گزارشات تلفیقی ، تفکیکی و . . . بر اساس KPI هرحوزه عملکردی با امکان ذخیره، اشتراک‌گذاری و ادغام خروجی گزارش‌ها
  • دسترسی یکپارچه به اطلاعات کسب و کار همراه با امکان تعیین سطوح دسترسی‌ها
  • دارا بودن رابط کاربری یکپارچه با امکان تغییر آسان و منعطف، هوشمند و درعین‌ سادگی

5 / 5. 1

مائده اسماعیلی هستم فارغ التحصیل رشته‌ی مهندسی تجارت الکترونیک از دانشگاه اصفهان. از سال 1401 تا کنون در واحد سئو و بهینه سازی وب سایت شرکت مهندسی یلدا حضور و همکاری مستمر دارم. معتقدم هر کسب و کاری، داستانی دارد و من سعی میکنم راوی خوبی باشم و با چاشنی جذابیت، تصویری زیبا و هنرمندانه از کسب و کارتان را در مقابل چشمان مخاطبان‌تان قرار دهم. من سئو کار هستم و با جادوی کلمات، معجزه میکنم.

موقتا امکان ارسال ديدگاه وجود ندارد.

موقتا امکان ارسال ديدگاه وجود ندارد